sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Pääsiäinen

Voi tätä syötyjen suklaamunien määrää! Suusta on mennyt alas Kindereitä, Hello Kitty-munia, jotain "pahaa suklaata, mutta kivoja yllätyksiä sisältäviä"-munia, pikkuisia munia ilman yllätystä.. Kaikki on kelvannut. Sitä valkoisen kuoren omaavaa täyssuklaista en ole saanut, mutta muuten kaupan munahyllyt on testattu suurella antaumuksella.

Mitään muuta pääsiäiseen liittyvää ruokaa en olekaan sitten syönyt. Koetan nyt välttää leipää ja muita viljatuotteita ja katsoa, josko tuo 9kk:den maha tuosta häipyisi.. :) Jos ei häivy, on ehkä aika tehdä raskaustesti :D Tosin en ole laskenut muihin viljatuotteisiin esimerkiksi pizzaa, mikä on vain järisyttävän suurta, mahakipua edistävää itsepetosta.

Paino hiipii päättäväisesti kohti 58 kg. Tavoite on pian saavutettu ja sitten pitäisi miettiä suunnitelmat uusiksi. Opetellako painonhallintaa vai laihduttaa lisää? Laihdutus on kumman koukuttavaa puuhaa, huolimatta siitä että se on niin mahdottoman ärsyttävää.. :)

- Candy

2 kommenttia:

angel86 kirjoitti...

Sama täällä! Kinedereitä ja pikkuisia suklaamunia uponnut tähän masuun liikaakin :D

M I I S I L I I S I kirjoitti...

Meillä ei oo suklaamunia ollenkaan, kun ne oli eilen kaupasta loppunu:O Sen sijaan on pullaa, karkkeja ja kaikenmaailman kakkuja ja piirakoita. Mielummin mättäsin niitä munia:)

Mutta tosiaan, hienoa kun oot saavuttamas jo tavoittees ja varmasti tulee vähän sellanen fiilis, että mitäs nytten:) Onnea laihdutuksesta!