torstai 18. maaliskuuta 2010

Kurvit kunniaan

Minun mielestäni laiha, siis todella laiha, ei vain urheilullinen tai hoikka, nainen ei ole viehättävä. En näe mitään kaunista luisevassa rintakehässä, törröttävissä lantioluissa, länkisäärissä ja kallon muodot paljastavissa kasvoissa. En myöskään ymmärrä ihmisiä, jotka tahtovat olla todella laihoja tai ihmisiä, jotka ihannoivat heitä. Minä pidän malleista, joita haukutaan lihaviksi mediassa.

Minun mielestäni naisella pitää olla kurveja. Pitää olla peffaa, reittä ja rintaa, jotain mikä hytkyy ja hyllyy. Tietenkin aina parempi, jos kurvit ovat kiinteitä eivätkä vain kureliiveillä kasassa pysyvää hyytelöä. Naisessa pitää olla kaarteita. Tästä syystä en ikinä onnistu vähentämään syömistäni liikaa tai liikkumaan verenmaku suussa vain siksi, että mahtuisin kokoon 30-32. Ja olen asiasta hemmetin tyytyväinen :) Minusta on mukava olla X:n muotoinen tikkumaisen I:n sijasta.

Laihdutan siis, koska haluan kiinteät kurvit. Haluan sellaisen takapuolen, jonka päältä voi pompauttaa kolikon ilmaan. Läskieni täytyy olla *pojoing*-läskiä! :D Eli käytännössä voisi sanoa etten laihduta vaan kiinteytän. Seuraavassa vähän osviittaa siitä millainen naisvartalo itseäni miellyttää..

































































- Candy

7 kommenttia:

lasienkuli kirjoitti...

samaa mieltä.. kuka nyt tikku haluaisi olla, kun voi olla kaunis ja kurvikas. ;) tuntuu, että on liian laihoja monet malleista ja siks tää yhteiskunta onki saanu niin väärän kuvan ihannevartalosta naisilla. itsekkin haluan olla mieluummin kurvikas kuin tikkulaiha. :)

June kirjoitti...

Olen kanssasi samoilla linjoilla :) Ei muakaan kiinnosta varsinaisesti laihduttaa, vaan enempi saada lyllyviä asioita kiinteämmiksi. Ja toki kun lihas vie vähemmän tilaa kuin läski samalla painomäärällä, saattaisi käydä niin, että saa kuin saakin myös ne vanhat farkut sujautettua jalkaan ;)

Tällä hetkellä makaan flunssassa kotona ja vihaan sitä, kun en pääse urheilemaan :( Huok.

Anonyymi kirjoitti...

Mä oikeesti pidin tästä kirjotuksesta tosi paljon. :) On ihanaa et oot tota mieltä. Ei mustakaan oo kaunista olla nainen ilman naisen vartaloa.

Outi kirjoitti...

Ihanaa vaihtelua kaikille niille proana- ja sairas laihdutus-blogeille. Kivaa seurata edistymistä, joten tervetuloa takaisin! :D

Minttu kirjoitti...

Asiaa! :)

miuku kirjoitti...

Sama täällä! Pitäisi pystyä naisellisuus säilyttämään, se mitä mulla mun I-muotoisessa vartalossa on :/ Ikäväkseni mulla laihduttaessa aina lähtee vaan ensin juuri sieltä, mistä ei pitäisi lähteä... Ah, olet ihanan 50kg:n puolella jo! Meillä on about sama tavoitepainokin :)

Anonyymi kirjoitti...

Monet suomalaiset ovat o:n mallisia, ei siitä tulee x:ää yrittämälläkään.:) Eli kun siitä laihtuu tulee lähemmäksi i-mallia kuin muuta. On hienoa, että ajattelet, erimallisten ihmisten olevan kauniita, mutta totuus on että monen suomalaisen on yhtä hankala päästä noihin kuvien vartaloihin kuin "malli-laihaan" vartaloon. Aika harvalla on noin isot rinnat luonnostaan, ja kaikki kuvien naiset ovat todella timmissä kunnossa.:)