lauantai 20. helmikuuta 2010

Hyviä ideoita

Torstaina innostuin jumppaamaan The Jordan Workout-nimisen jumpan tahtiin. Se on ehkä vähän miehinen jumppa, paljon varjonyrkkeilyä ja kuvitteellisella hyppynarulla hyppimistä. Siihen kuuluu lämmittely, aerobinen osuus, lihaskuntoharjoituksia ja venyttely. Pääpointti tässä jutussa on kuitenkin se, että mahdollisesti vedin jumpan läpi hieman liian suurella apinan raivolla, koska seuraavana päivänä, perjantaina, pohkeisiin sattui niin pahasti että kävely itketti.

Jostain kumman syystä mä kuitenkin päättelin, että mikäli kävely sattuu niin sauvakävely varmaan rentouttaa kivistäviä lihaksia. Ja lähdin viipottamaan kuuden kilometrin mittaiselle pätkälle innosta puhkuen. Ensimmäisen sadan metrin jälkeen aloin irvistellä, puolen kilometrin jälkeen niiskutin ja kolmen kilometrin jälkeen nilkutin. Kotiin päästyäni olin sitä mieltä etten kävele seuraavaan sataan vuoteen metriäkään. Mistä näitä hemmetin hyviä ideoita oikein tulee?!

Nyt on sitten lauantai ja etenen joka paikkaan (mm. jääkaapille ja sohvalle) hyvin hitaasti, hiljaa hipsuttaen. Pohkeisiin ei voi edes koskea ja kaikenlainen säärien vääntely on kiellettyä. Onneksi on viikonloppu ja mun ei oo pakko mennä minnekään. Saa vain elpyä ja sitten kun on elpynyt jumpata uudelleen Jordanin tahtiin. Vähäisemmällä apinan raivolla tosin.. :)

- Candy

4 kommenttia:

Vilukissa kirjoitti...

No pain, no gain :)

Gini kirjoitti...

voi ei.. :S koita pitää nyt rentouttava lepopäivä.. kuulostaa kamalalta! mutta ainakin pohkeet trenaantui. :D

Pp_iida kirjoitti...

MOI! :)

Blogisi on mainio (olet ihan juuri alle 60 kg:n!) ja tykkään tietysti eniten lukea samanaiheisia blogeja, kuin omani, koska vertaistuki on tosi tärkeää. Oletko minkä ikäinen?

-PP

Candy kirjoitti...

Vilukissa: Too much pain! :P

Kesäkuntoon: En oo liikkunut koko päivänä minnekään sohvalta.. :D

PP: Kiitos ja olen 23-vuotias :)