perjantai 19. helmikuuta 2010

What in the name of..?!

Perjantai on mun punnituspäiväni. Joten tänään tietenkin hyppäsin vaa'alle sormet ja varpaat ristissä toivoen, että paino olisi tippunut edes vähän. Ja tulos oli... 60.5 kg! Miten tämä voi olla mahdollista? Oon laihtunut tai "laihtunut" 2.5 kg viikossa! Keksin heti vaihtoehtoisia selitysmalleja tälle niin vallan kummalliselle tulokselle.

Vaaka saattaa olla rikki. Testasin tätä hyppimällä sille eri paikoissa ja asennoissa ainakin 20 kertaa ja aina se kuitenkin näytti samaa lukemaa. Toinen selitys on, että urea on lopultakin poistunut päästäni eli nesteet ovat lähteneet liikkeelle terveellisemmän ruokavalion seurauksena. Kolmas selitys oli, että viimeksi punnitessa painoani lisäsivät sukat ja alushousut, joten nyt kun heiluin vaa'alla alasti (kyllä, täysin nudena) ylimääräinen taakka oli heitetty pois ruumiini päältä. No joo, kuinka monen sukat ja alkkarit painaa 2.5 kg? :D Ellei ne ole sitten tehty jostain muusta materiaalista kuin kankaasta.

Oon yllättynyt, mutta positiivisesti. Onko muille sattunut tämmöistä? Onko siis normaalia, että paino humpsahtaa alas noin suuria lukemia yhdessä viikossa? Ja hetkinen... BMI ei ole enää lievästi ylipainoisen puolella *tekee kärrynpyöriä ja tanssii voitontanssia* Wuhuu! Hyvää päivänjatkoa kaikille! :)

- Candy

8 kommenttia:

Gloss kirjoitti...

Todennäköisintä varmaan, että nyt ovat nesteet poistuneet... Näin ainakin mulle on kerrottu, että ekat pari kiloa lähtee helposti, kun nesteet lähtee liikkumaan.

Mutta tsemppiä joka tapauksessa!

-Gloss-


http://meikkistudio.blogspot.com

Candy kirjoitti...

Mut onhan se hyvä, jos nesteet lähtee liikkeelle niin ei oo ihan niin turvoksissa :)

Gloss kirjoitti...

Ehdottomasti. Kyllä se on ensimmäinen askel... :) Turvotushan se pahinta on - ainakin omalla kohdallani :/

-Gloss-

Gini kirjoitti...

Loistavaa! Eipä siinä mitään, kunhan kilot pysyvät vaan poissa, ei sitä sen enempää tarvi spekuloida. ;) Sulla onkin hyvä tyyli punnituttaa vain perjantaisin. Itse teen sitä joka päivä ja se ei ole yhtä palkitsevaa.. :S

Veera kirjoitti...

Moikka, luin sun postaukset. Oon sitä mieltä, että sun kannattaa keskittyä ruoan laatuun, jos haluat painoa alaspäin... Suosittelen todella, todella lämpimästi sulle ja kaikille muillekin ylimääräisestä eroon haluaville seuraavia linkkejä:
http://www.puhdistamo.fi/WebRoot/GPL/Shops/30012009-125353/4A11/8152/726A/936C/8AA2/59FA/3D27/D590/nutrix.pdf
ja
http://www.superfoodit.com/Superfoodit%20-%20Suoraan%20ytimeen.pdf

Tsemppiä nainen!

Ella kirjoitti...

Mä veikkaan että nesteet ne siellä on lähteny liikkeelle- tosin hieno juttuhan sekin on että turvotus vähenee! :) Mulla saattaa joskus olla parinkin päivän ero tuo pari kiloa, ja varmaan saisin vuorokaudessakin sen aikaiseksi jos joisin ihan hulluna vihreää teetä, mulla se aiheuttaa ihan villin nesteaineenvaihdunnan heräämisen- vähän liiankin villin! :D

Hieno juttu jokatapauksessa, tsemppiä! :)

Candy kirjoitti...

Tuo "liian villi" tarkoittaa varmaan sitä, että joutuu ravaamaan veskissä suhteellisen usein..? :)

Jane Elisabeth kirjoitti...

Hyvä hyvä! Itsekin olen tuossa vaiheessa, nyt kuudessa päivässä on lähtenyt sen yli kaksi kiloa, taitaa olla 3, sillä punnitsin itseni vaatteet päällä viimeksi ja muutaman vesilasin juoneena. On kyllä kevyempi olo, eikä edes paha turvotus menkkojenkaan aikana. Taidat tosin laihduttaa terveellisemmin kuin minä, en ole varma sitten.

Tämä vaihe on kyllä hyvä, tulee väkisinkin syötyä pienempiä annoskokoja. Kannattaa myös rohkeasti katsella kaupossa eri ruokalajeja. Itsekin kokeilin sellaisia pakannesvihanneksia, ja yllätykseksi ne sisälsivät tosi vähän kaloreita. (saa syödä melko paljon -sopii sellaisille jotka tykkäävät enemmänkin siitä mussuttusvaiheesta: minä hyvä esimerkki) Se on lisäksi halpaa, helppoa ja.. terveellistäkin.

Huh, kuulosti huonolta myyntipuheelta. :D