keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Tarkoitus pyhittää keinot..?

Muistelin tänään laihdutushistoriaani. Kaikenlaisia kikkoja on tullut kokeiltua painon alas saamiseksi. Useimmat eivät olleet tippaakaan terveellisiä ja jotkin saattoi pistää hetkellisen mielenhäiriön piikkiin. Ja suurin osa keinoista alensi painoa korkeintaan kilon pari. Ajattelinkin nyt jakaa lukijoiden kanssa typerimmät tempaukseni koskien laihdutusta. Älkää kokeilko näitä temppuja! :)

1. Ala-asteella rasvasin itseni äitini selluliittivoiteella (joka oli mennyt vanhaksi noin kymmenen vuotta ennen tempausta..) ja kelmutin koko kroppani tuorekelmulla. Olin jostain lukenut, että semmoinen toiminta poistaa nesteitä tms. Ei poistanut. Ja näytin todella, todella idioottimaiselta.

2. Ruokavalioni on vuorotellen koostunut pelkistä tomaateista, ananaksista ja sokerittomasta mehukeitosta. Sokeriton mehukeitto sai mahani niin turvoksiin, että näytin olevani yhdeksännellä kuukaudella raskaana. Jaksoin kutakin ruokavaliota noudattaa tasan päivän ja sitten kipitin kauppaan ostamaan muffinsseja.

3. Olen myös kokeillut kromia, nestesieppareita, rasvanpolttajia, aineenvaihdunnan tehostajia ja muita pillereitä, joika kauppojen luontaistuotehyllyltä lyötyy. Ainoa asia, mikä keventyi näiden kokeilujen myötä, oli lompakkoni.. :)

Vaikka hyvin tietää, että ihmedieetit ja maagisesti viikossa ylimääräisen rasvan sinusta sulattavat kapselit ovat huijausta, sitä haluaa kuitenkin uskoa että kilojen karistamiseen löytyy helppo ratkaisu. Mutta jos kilot eivät peffaan iskeytyneet yhdessä yössä, eivät ne sieltä katoakaan muutamassa päivässä. Kumpa voisi kelata elämän filminauhaa taaksepäin ja äänittää vaikka salaatin oston sen kohdan päälle, jossa tilaat Big Macin kuola suupielistä valuen.. :D

Tänään kaikki pallukat ovat vihreitä.

- Candy

12 kommenttia:

pingouin kirjoitti...

heips!
sun blogi näyttää ja kuulostaa kivalta, taidankin ruveta seuraamaan ! ja täytyy myöntää, itselläki paino jojoilee *-*

Candy kirjoitti...

Kiitos! Tuo jojoileva paino taitaa olla ainakin naissukupuolella yleinen ongelma :)

puspus kirjoitti...

heeei!

eksyin ekaa kertaa blogiisi ja vaikuttaa hyvältä =)

noista pallukoista päättelin heti että puhutko kiloklubista (kyllä, luen ihan kohta pidemmälle, kysymys vaan herpaantui jo tässä)?
ihan parasta!
taistelen siellä kanssa terveellisen liikunnan ja syömisen merkeissä.
kesään on vielä aikaa, ja muutaman kilo liikaa.

ja ai niin.
kromitabletit on nyt kokeilussa.
eipä taida auttaa kun unelmoin kaiken maailman makeista.....
heh :)

Candy kirjoitti...

Juu, Kiloklubista puhun :) Vaikuttaa olevan ihan hyödyllinen palvelu, ite kun ei oikein osaa päätellä miten terveellistä se syömänsä ravinto on :D (monesti epäterveellisempää kuin luulee) Mä epäilen, että ei niistä kromitabuista ole paljon hyötyä :) Mutta josko niistä ilmenis joku plasebovaikutus..? :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Eksyin blogilistan kautta ja päätin pistää seurantaan. itse yritän laihduttaa nääs :)

Candy kirjoitti...

Tervetuloa seurailemaan vaan! :) Mukava saada ympärille laihdutusmielistä porukkaa :P

Tiuku kirjoitti...

Tää selluliittivoidetempaus oli kyllä ihan paras!

Me ollaan muutes aikalailla samanpitusia... mulla senttejä löytyy yks vähemmän. Se on niin totta, että joka kilo näkyy tän mittasessa mimmissä. Tsemppiä kevennykseen!

Jos saa ehdottaa, niin olis kiva, jos kirjottelisit tänne aina välillä mitä oot päivän aikana syöny (ellet oo jo kirjottanu.. täytyy plärätä ekat postaukset vielä läpi)

ps. Sulla on ihanan raikas ja humoristinen tyyli kirjottaa!

Candy kirjoitti...

Voin mä listata päivän syömisiä, onneks ne on mulla muistissa siellä Kiloklubin tietokannassa :) ..Mulla ois nytki kaapin pohjalla kaks purkkia selluliittivoidetta, pitäsköhän vanhojen aikojen muistoksi kelmutella itseään :D

Ella kirjoitti...

Huippuhomma että kaikki pylperöt vihreitä! :)

Ja voi kuinka tutulta kuulostaakaan noi ihmepoppakeinot, mm. kaalikeittokuuri oli jotain ihan hämmentävän pahanhajuista hommaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu uusi lukija! :)

Eihän noissa laihdutuskeinoissa ole mitään hävettävää, itse ikuisena laihduttajana oon tehny täsmälleen samat asiat!

Laihdutuksen opin jo pienenä tyttönä äidiltä, joka myös on testannut kaiken abtroniceista ja kapseleista rasvoihin. Löytyypä vanhasta kodista crosstrainerikin vintin perukoilta.

Itsellä ehkä erikoisin tapa, ei laihduttaa, mutta näyttää laihalta, oli teipata reidet ja maha jesseteipillä tiukaksi. Näin sitten kokeilin erilaisia vaatteita kotona, miltä ne näyttäisivät päältäni laihana..... Tuosta tavasta on sentään jo 15 vuotta aikaa :D

Candy kirjoitti...

Voi ei, jesseteipillä! :D Oli varmaan kiva irrottaa sitä teippiä myöhemmin..?

Pp_iida kirjoitti...

Mut hei, eiks toi jeesus-teipin hyödyntäminen oo yleistä ainakin Hollywood-maailmassa? :D Ihan huippu, taidan kokeilla, josko sillä mahtuisin hääpukuuni ja voisin jättää väliin kaikki dieetit ja elämäntaparemontit... Paitsi että mun puvussa on sen verta avoin selkä, että se teippi kyllä paistais sieltä läpi kaikelle kansalle.