tiistai 16. helmikuuta 2010

Takapuoli, jonka päälle mahtuu tuoppi kaljaa ja polkupyörä

Olen siis vähän lihonut. Ihan vähän. Niin vähän, että painoindeksi pomppasi lievän ylipainon puolelle. Ensin mietin, että tuskin asiasta tarvii välittää. Sitten huomasin, että kaikki vaatteet on liian pieniä. Jenkkakahvat pursuu farkkujen vyötärönauhan yli (yäk!), selkäpuolella näkyy makkarat kun pitää vähänkin tiukempaa paitaa ja talvitakin napit paukkuu kun sitä koittaa repiä päälleen. Varmuuden vuoksi, enhän mä nyt minkään aihetodisteiden perusteella itseäni läskiksi ala mieltää, otin itsestäni pari kuvaa ilman vaatteita. Alasti. Itselaukaisimella. Karu totuus on, että näytin kameran linssin läpi katsottuna vaaleanpunaiselta, hyllyvältä virtahevolta. Aloitin siis projektin "Läski tummumaan!".

Vielä läski ei ole ainakaan tummunut. Saattaa johtua siitä, että viime viikko meni Raxissa käydessä, siideriä kavereiden kanssa naukkaillessa ja Beniä & Jerryä treffaten. Liityin Kiloklubiin ja merkkailin kokeeksi syömisiäni sinne. Punaisia pallukoita päivä toisensa jälkeen. Alkoi vähän hävettää. Tällä viikolla oon sitten ottanut itseäni niskasta kiinni, eilenkin sain kolme niitä pirkuleen pallukkaa vihreäksi! Oon lisäksi hiihdellyt, sauvakävellyt, jumpannut ja venytellyt telkkarin edessä. Eiköhän se paino muutaman sata grammaa alhaisempi ole viikon loppuun mennessä. Toivottavasti :)

Ajattelin tuolla sivupalkissa pitää kirjaa siitä miten läskiltä alkaa sentit ja kilot katoamaan, niin pysyy pikkuisen paremmin perillä siitä mitä on oikein tekemässä. Lähtötilanne nyt on siis tämä:

Pituus 158 cm
Paino 63 kg
Vyötärö 75 cm
BMI 25,23

Että näin. Saatan illalla palailla kertomaan päivän kuulumisia, mut nyt pai pai! :)

- Candy

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voin kertoa, että sulla on suhteellisen kapea vyötärö huolimatta painoindeksistä!

Candy kirjoitti...

Vyötärön kohta on kapea, mutta sen jälkeen maha rempsahtaakin melkoiseksi pömpöksi :) Alempaa mitattuna se voi hyvinkin olla 90 cm.

Anonyymi kirjoitti...

jeejee tsemppiä paljon! toivottavasti pysyt kuitenkin terveen laihdutuksen tiellä, etkä suistu sinne ääripäähän.
t: ex-ana.

aniliini kirjoitti...

Siis täähän on kuin omaa tekstiä lukisi! Meidän mitat on muuten samat, mutta oon sentin lyhyempi. Ja ihan sama tilanne, liityin kiloklubiin koska oon niin järkyttyny jenkkakahvoista ja siitä, ettei voi pitää tiukkoja vaatteita koska heti alkais ahdistaa. Mulla nyt on tavoitteena saada yht.8kg pois, pitkä prosessi edessä siis! Mutta olipa huojentavaa lukea miten samanlaisessa tilanteessa joku toinenkin on :)